Beveiligde pakjesbrievenbus


Onze beveiligde pakjesbrievenbus is vooraan voorzien van een luik dat mechanisch beveiligd is. Het heeft een slot dat van op afstand wordt gestuurd. Via dit luik gebeurt de levering. Wanneer het pakje door het luik geschoven wordt, is het niet mogelijk om het er via deze weg weer uit te nemen.

Indien de koerier dit wenst, kan hij een foto nemen van het pakje en het leveringsadres, dat op de achterwand van de bus gekleefd is. Dit is het bewijs van levering.

Ondertussen krijgt u een e-mail toegestuurd met afbeeldingen van het pakket, zo kan u direct zien wat er geleverd werd. Wanneer u al uw leveringen hebt ontvangen, kan u uw pakjesbus vergrendelen met een sms-bericht.

Via een deur in de achterwand kan u uw pakketje uit de beveiligde pakjesbrievenbus nemen. Deze deur wordt afgesloten met een sleutel of optioneel een op afstand bestuurbaar slot.

Wanneer de pakjesbus weer leeg is, kan u ze weer openen met een sms-bericht. Zo is de pakjesbus weer klaar voor een volgende levering.

Pakjesbrievenbussen - Beveiligde pakjesbrievenbus

Waarom kiezen voor onze beveiligde pakjesbrievenbus?


Onze beveiligde pakjesbrievenbus heeft een waterdicht veiligheidssysteem. De koerier hoeft hiervoor niets extra te doen. U moet dus geen afspraken maken over badges of codes. De koerier kan de pakketjes even snel afleveren als een brief en bespaart daardoor ook veel tijd.

Het ontwerp wordt volledig op maat gemaakt en aangepast aan uw noden. Dit geldt voor zowel de vormgeving, als voor de technologie. Het is bijvoorbeeld mogelijk om het Smart Delivery System te integreren in een poort of woning.

Onze pakjesbrievenbus is uniek in zijn soort. Het Smart Delivery System is volledig door onszelf ontwikkeld en is een gepatenteerd product. Contacteer ons voor meer informatie.

Ontdek onze pakjesbussen